HIJA E NEMIT

Sa prej jush janë kurioz rreth magjise se zeze, Voodo apo besimet supernatyrale? Ky liber eshte nje histori e vertete melodrame qe nuk flet vetem per magjine e zeze, por gjithashtu edhe sesi MAGJIA E ZEZE eshte shkencerisht e mundur permes Epigjenetikes. Ka gjithashtu detaje te mizorive te kryera nga britaniket dhe kolonite e tyre. Eshte lloji i librit qe te mban zgjuar deri ne 2 te mengjesit ndersa ndjek fuqine e perpjekjeve mes Makenes dhe burrit te saj Kanoro qe rezulton te kete pasoja te tmerrshme per familjen e tyre.
Shpresoj qe ta shijoni kete histori aq shume sa une.

Ky liber eshte gjithashtu i disponueshem ne Tirane.

https://www.google.com/maps/place/Libraria+Tirana+Times/@41.3208202,19.8128825,15z/data=!4m5!3m4!1s0x0:0xc3829c7913bfdbb5!8m2!3d41.3208202!4d19.8128825

 

https://www.amazon.com/Hija-nemit-Albanian-L-Bono/dp/1548219452/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1537276550&sr=8-1&keywords=hija+e+nemit

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: